fbpx
Home Events +adott 1 lány előadás és Budapest Ragtime Band koncert

+adott 1 lány előadás és Budapest Ragtime Band koncert

Szeretettel várunk mindenkit 2021.11.21-én a KÓD Teátrum +adott1lány előadására, mely után a Budapest Ragtime Band zenél nekünk.

A belépő: 1.000 Forint
A jegyfoglalás KÖTELEZŐ: a lap alján
Az előadásról:
Falussy Lilla, Garaczi László és Peer Krisztián szövegeinek felhasználásával készült előadás a női-férfi kapcsolatokról, és azok szélsőséges formáiról. A megírt jelenetek szöveghűen kerülnek színpadra a mai fiatalok értelmezésével. A kortárs írók jeleneteit saját improvizációk fűzik össze.
A Budapest Ragtime Bandről:
A 40 éves Budapest Ragtime Band a 80-as évek óta nagy sikerrel tartja életben a múlt század fordulójának népszerű amerikai zenéjét. Nagyszerű, jól képzett muzsikusok az eredetileg zongorára komponált rag-eket 8-10 tagú együttesre hangszerelték át, később swing-melódiákat, dixieland-slágereket is felvettek műsorukba. A ragtime mellett koncertjeik elmaradhatatlan része a show, a vidámság és a móka, programjaikat különleges hangszerelési megoldásokkal teszik színesebbé, rendszeresen bővítik újabb számokkal, zenei humorral. Virtuóz hangszerszólók, klasszikus zenei átiratok, ismert dallamok és operák humoros átdolgozásai, valamint jazz és dixieland standardok alkotják a repertoárt, egyedülálló hidat képezve több zenei műfaj között. Az együttest magas színvonalú játéka, eredeti előadásmódja és színpadi show-val fűszerezett koncertprogramja világszerte elismertté tette.
https://www.youtube.com/watch?v=3SBcWbfi6zc…

A belépő: 1.000 Forint
A jegyfoglalás KÖTELEZŐ:

The event is finished.

Programterv

Az esemény menetrendje

18:30 - 19:20
+adott1lány előadás
19:40 - 20:40
Budapest Ragtime Band koncert

dátum

nov 21 2021
Expired!

időpont

18:30 - 21:00

Résztvételi díj

1,000 Ft

helyszín

Kód Teátrum
Páva utca 8., Budapest Hungary

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük