fbpx
Home Events STAGE-Day és premier

STAGE-Day és premier

A STAGE-Day programja:

  • Elaludtak az angyalok – Karanténpillanatok című előadás bemutatója (kb. 90 perc)
  • 10 perc szünet
  • Feldolgozó beszélgetés szakértőkkel (Dr. Baracsi Katalin internetjogásszal és Villányi Gergő szakpszichológiai tanácsadóval) (kb. 45 perc)
  • 10 perc szünet
  • Szakmai konzultáció az előadással kapcsolatosan (hogyan készült? hogyan készíthető ehhez hasonló előadás?, milyen anyagokkal dolgoztunk?, hogy kezdtünk bele a munkafolyamatba?, stb.) (kb. 45 perc)
  • Értékelés (elégedettségi felmérés) (kb. 20 perc)

Az előadásról:

Az előadás az Erasmus+ program támogatásával, a STAGE projekt keretében készült. A Kód Teátrum, a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a szlovákiai DigiQ együttműködésében megvalósuló projektben a pandémiára reflektáló, a társulatok tagjainak saját élményein, ötletein alapuló darabok születnek.

„Kedves nézőink! Közös traumáink a sajátunktól eltérő megélése és feldolgozása sokakban szülhet dühöt és agressziót. Ezért kérünk fogadd a mi előadásunkat megfelelő nyitottsággal és elfogadással. Köszönettel: Kód Teátrum”

Elaludtak az angyalok – Karanténpillanatok

A társulat saját monológokat, dalokat írt a pandémia alatti karanténokról, változásokról, új akadályokról és arról, hogy ki hogyan élte meg és mi újat tapasztalt. Az előadásban vannak még dalfeldolgozások és átiratok, illetve saját rögzített improvizációs jelenetek.

 

A belépés ezen rendezvényünkre díjtalan, azonban REGISZTRÁCIÓHOZ kötött a férőhelyek miatt, regisztráció:

The event is finished.

dátum

febr 27 2022
Expired!

időpont

15:30 - 19:00

More Info

Regisztráció

helyszín

Kód Teátrum
Páva utca 8., Budapest Hungary
Regisztráció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük