Előadásaink

A 2018. szeptemberében végelegesen is megalakult Kód Teátrum társulata, a következő előadásokat készítette és mutatta be eddig (fiataloktól fiataloknak, szülőknek, és minden kedves érdeklődőnek):


Bemutattuk: 2018. november 21-én.

Előadás a digitális tér és a valóság közötti nagyon vékony határvonalról. Félreértésekről, hazugságokról, ciki és olykor veszélyes helyzetekről.

Ajánlott korosztály: 13+

Elérhető: külön egyeztetés alapján videófelvételről feldolgozó foglalkozással egybekötve

Bővebben»


Bemutattuk: 2019. április 16-án.

Kortárs magyar írók: Falussy Lilla, Garaczi László és Peer Krisztián szövegeinek felhasználásával készűlt improvizációs előadás párkapcsolatok konfliktus helyzeteiről különböző szemszögekből.

Ajánlott korosztály: 16+

Elérhető: előre meghirdetett időpontokban, illetve külön egyeztetés alapján (ahogy a vírushelyzet engedi)

Bővebben»


Bemutattuk: 2020. január 30-án

Mi történik, ha az ember az online térben éli az életét? Mondjuk mert nincs ideje másra, vagy mert nincsenek valódi barátai? Helyettesítheti egy youtube közösség a baráti társaságot, a néhai skype beszélgetés a közös időket, a chates flörtölés az első randit? És vajon a valóságban tényleg minden sokkal jobb mint online?
A Mazsi’s Journeysben egy osztály baráti közössége próbál eligazodni a tinédzser kor bonyolult és olykor érthetetlen érzelmi világában, miközben egy lány távol mindenkitől a youtubeon próbál meg barátokra lelni. Aztán a két történet valahogy összeér.

Ajánlott korosztály: általános iskola felső tagozat, 9. osztály

Elérhető: videó felvételről, külön egyeztetett időpontban, feldolgozó foglalkozással

Bővebben»


Bemutattuk: 2019. március 21-én.

Janne Teller – Semmi című regénye alapján készűlt előadás, melyben egy csapatnyi fiatal diák keresi az élet értelmét, hogy bebizonyítsák osztálytársuknak, hogy márpedig igenis van.

Ajánlott korosztály: 15+

Elérhető: jelenleg nincs repertoáron (nem játszuk)

Bővebben»


Az alábbi előadások megtekinthetőek nyílvános előadásainkon külnböző helyszíneken színházteremben előzetes jegyfoglalással (részletek az eseménynaptárban), illetve iskolai csoportok számára megrendelhető külön előadás, illetve akár saját iskolai helyszínen előadva is. (részletekért kattintson ide!)