fbpx

Kezdőlap

Bemutatkozik a színházi alkotóműhely.

Az ötlet a Alapítványtól érkezett 2017-ben, hogy készüljenek diákszínjátszó előadások diákoknak a digitális tér veszélyeinek bemutatásáról, a virtuális zaklatásról, és a digitális világ és a valóság közti vékony határvonalról.

Elkészült két előadás, – egy budapesti gimnázium drámatanára által rendezett – két különböző iskolai drámacsoporttal és az Alapítvány támogatásával.

Az előadást megtekintő diákcsoportok visszajelzései alapján nagyon jók voltak a tapasztalatok, így elérkezett az ideje a véglegesítésnek.

2018. szeptemberében összeállt egy csapat, melyben kiosztásra kerültek a feladatkörök, alakult egy fix tagokból álló társulat, megbeszéltünk három határidőt, három témájában és formanyelvében teljesen különböző előadás elkészítésére és elkezdődhetett a munka, mely nekünk is sok új tudást adott.

Eltelt egy évad és az előadások – fenntartónknak a Alapítványnak sokban köszönhetően – bemutatásra kerültek, a munka nem állt meg.

Eltelt mindjárt 5 év, magunk mögött tudhatunk nagyon sok féle előadást, rengeteg nézőt és iskolai csoportokat, akiknek tantermi előadásainkat vihettük.

Reméljük, hogy miközben ezt a bemutatkozást olvassa azon gondolkozik, hogy fent rákattint az előadások fülre, elolvassa azok rövid tartalmát és megnézi, hogy mikor játsszuk az Önnek tetszőt legközelebb!

Reméljük hamarosan személyesen is találkozunk!