fbpx

Kezdőlap

Bemutatkozik a színházi alkotóműhely.

Az ötlet a Alapítványól tól érkezett 2017-ben, hogy készűljenek diákszínjátszó előadások diákoknak a digitális tér veszélyeinek bemutatásáról, a virtuális zaklatásról, és a digitális világ és a valóság közti vékony határvonalról.

Elkészűlt két előadás egy budapesti gimnázium drámatanára által rendezve két különböző iskolai drámacsoporttal és az Alapítvány támogatásával.

Az előadást megtekintő diákcsoportok visszajelzései alapján nagyon jók voltak a tapasztalatok, így elérkezett az ideje a véglegesítésnek.

2018. szeptemberében összeállt egy csapat, melyben kiosztásra kerültek a feladatkörök, alakult egy fix tagokból álló társulat, megbeszéltünk három határidőt három témájában és formanyelvében teljesen különböző előadás elkészítésére és elkezdődhetet a munka, mely nekünk is sok új tudást adott.

Eltelt egy évad az előadások – fenntartónknak a Alapítványnak sokban köszönhetően – bemutatásra kerültek, a munka nem áll meg és új előadásokkal készűlünk, de szeretnék, hogy a már bemutattok minél több fiatalhoz eljussanak és talán tükröt tartva segít nekik megbírkozni a fiatal kor kihívásaival.

Ezért kérjük, ha Pedagógus vagy Szülő esetleg Diák, akkor barangoljanak(barangoljatok) kicsit honlapunkon, tekintssék meg részletes leírásait előadásainknak és kövessenek minket a közösségi médiában is.

Reméljük hamarosan személyesen is találkozunk!