fbpx

Rólunk

amatőr színtársulat, érzékenyítő előadások, színházi nevelés, internetbiztonság, kortárs szövegek, klasszikus drámák

A  Giving Hungary Alapítvány által alapított és fenntartott színházi alkótóműhelyünk folyamatosan új és új előadásokkal igyekszik bővíteni repertoárját.

Ezen előadások két csoportra bonthatók: készítünk digitális- térről, kapcsolatokról szóló előadásokat, annak valós működését és veszélyeit bemutatva, mintegy tükröt tartva a mai fiatalságnak, hogy tudatosabbá tegyük használatukat ezen világban.

A másik csoport a kortárs és klasszikus drámák, színdarabok színpadra vitele, mellyel igyekszünk a magyar irodalom tananyaghoz kapcsolódni, így rendhagyó magyar óraként is be tudunk segíteni a művek feldolgozásának színesítéséhez.

Előadásaink bárki számára megtekinthetőek meghirdetett időpontjainkban. A belépés a pedagógusoknak ingyenes. Ezen felül előre egyeztetett időpontban iskolának, osztálynak szervezhető zártkörű előadás színháztermünkben, igény szerint helyszínre utaztatva. Amennyiben az időpontegyeztetés nem sikerül élő előadásra, úgy internetbiztonságról szóló előadásaink felvételről is vetíthetőek.