fbpx
Home Events Elaludtak az angyalok – STAGE + Gergelosz koncert

Elaludtak az angyalok – STAGE + Gergelosz koncert

JEGYFOGLALÁS

Válassza ki, hogy az adott jegytípusból hány darabot szeretne (több típusú is választható), majd jegytípusonként kattintson a „Kosárhoz adom” feliratra. Amennyiben minden jegyet kiválasztott, úgy bármelyik sor végén kattintson a kosár feliratra, ami át is irányítja a kosárhoz, ahol véglegesítheti foglalását. Fizetési lehetőségként most csak a helyszínen fizetést tudja választani, így ott tovább is lehet menni, míg nem látja a megerősítő oldalt és nem kap email a foglalásáról!

Maradt még 0 darab jegy!

 

Az előadásról:

Az előadás az Erasmus+ program támogatásával, a STAGE projekt keretében készült. A Kód Teátrum, a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a szlovákiai DigiQ együttműködésében megvalósuló projektben a pandémiára reflektáló, a társulatok tagjainak saját élményein, ötletein alapuló darabok születnek.

„Kedves nézőink! Közös traumáink a sajátunktól eltérő megélése és feldolgozása sokakban szülhet dühöt és agressziót. Ezért kérünk fogadd a mi előadásunkat megfelelő nyitottsággal és elfogadással. Köszönettel: Kód Teátrum”

Elaludtak az angyalok – Karanténpillanatok

A társulat saját monológokat, dalokat írt a pandémia alatti karanténokról, változásokról, új akadályokról és arról, hogy ki hogyan élte meg és mi újat tapasztalt. Az előadásban vannak még dalfeldolgozások és átiratok, illetve saját rögzített improvizációs jelenetek.

És az előadás után saját koncerttel jön az I. KÓD-VSK OPEN MIC felfedezettje:

NÓGRÁDI GERGELY – GERGELOSZ

The event is finished.

Programterv

Tervezett program

18:30 - 20:00
Elaludtak az angyalok előadás
20:30 - 21:30
Nógrádi Gergely - Gergelosz koncert

dátum

szept 25 2022
Expired!

időpont

18:30 - 21:30

helyszín

Kód Teátrum
Páva utca 8., Budapest Hungary

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük